Silverpris nu i januari 2022

Här hittar du det dagsaktuella priset för silver, tillsammans med en smidig omvandlare mellan antal gram silver till inte bara svenska kronor, utan även amerikansk dollar och euro (SEK, USD och EUR). Just nu är Silverpriset 24 USD/oz (troy ounce), (i svenska kronor ca. 206 kr/oz. Om man istället omvandlar priset för silver till gram, blir priset ca. 6,64 kr/gram (eller i kg ca. 6 636 kr/kg). Aktuellt kursdatum för både silver, USD och EUR är 2022-01-25. Troy ounce (oz) är den vanligaste massenheten som man brukar användas när man talar om silver. 1 troy ounce (oz) är lika med 31,103 gram.

Omvandlare silver till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan hittar du vår smarta omvandlare mellan antal gram silver till de vanligaste valutorna svenska kronor (SEK), dollar (USD) och euro (EUR). Omvandlaren fungerar som så att man kan skriva i vilket som helst av de fyra fälten, och så uppdateras de övriga tre automatiskt. Detta innebär att man kan t.ex. kan knappa in 100 i fältet för antal gram guld, för att ta reda på hur mycket 100 gram guld kostar. Eller så kan man knappa in 1000 kr i fältet för svenska kronor, för att ta reda på hur många gram guld man kan köpa för 1000 kronor.

gram silver
SEK
USD
EUR

Silverprisets utveckling det senaste året

Här nedan hittar du historiska priser för silver, i form av en graf som visar hur silverpriset har sett ut och utvecklats under det senaste året.

Läs mer om grundämnet silver

Silver är ett grundämne och återfinns på plats 47 i det periodiska systemet, följd denna länk för att läsa mer om silver på våra sidor om alla olika grundämnen.


Denna sida uppdaterades senast 2022-01-25