Rodiumpris nu i januari 2022

Här hittar du det dagsaktuella priset för rodium, tillsammans med en smidig omvandlare mellan antal gram rodium till inte bara svenska kronor, utan även amerikansk dollar och euro (SEK, USD och EUR). Just nu är Rodiumpriset 16650 USD/oz (troy ounce), (i svenska kronor ca. 143198 kr/oz. Om man istället omvandlar priset för rodium till gram, blir priset ca. 4603,93 kr/gram (eller i kg ca. 4 603 933 kr/kg). Aktuellt kursdatum för både rodium, USD och EUR är 2022-01-25. Troy ounce (oz) är den vanligaste massenheten som man brukar användas när man talar om rodium. 1 troy ounce (oz) är lika med 31,103 gram.

Omvandlare rodium till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan hittar du vår smarta omvandlare mellan antal gram rodium till de vanligaste valutorna svenska kronor (SEK), dollar (USD) och euro (EUR). Omvandlaren fungerar som så att man kan skriva i vilket som helst av de fyra fälten, och så uppdateras de övriga tre automatiskt. Detta innebär att man kan t.ex. kan knappa in 100 i fältet för antal gram guld, för att ta reda på hur mycket 100 gram guld kostar. Eller så kan man knappa in 1000 kr i fältet för svenska kronor, för att ta reda på hur många gram guld man kan köpa för 1000 kronor.

gram rodium
SEK
USD
EUR

Rodiumprisets utveckling det senaste året

Här nedan hittar du historiska priser för rodium, i form av en graf som visar hur rodiumpriset har sett ut och utvecklats under det senaste året.

Läs mer om grundämnet rodium

Rodium är ett grundämne och återfinns på plats 45 i det periodiska systemet, följd denna länk för att läsa mer om rodium på våra sidor om alla olika grundämnen.


Denna sida uppdaterades senast 2022-01-25