Palladiumpris nu i januari 2022

Här hittar du det dagsaktuella priset för palladium, tillsammans med en smidig omvandlare mellan antal gram palladium till inte bara svenska kronor, utan även amerikansk dollar och euro (SEK, USD och EUR). Just nu är Palladiumpriset 2151,75 USD/oz (troy ounce), (i svenska kronor ca. 18506 kr/oz. Om man istället omvandlar priset för palladium till gram, blir priset ca. 594,99 kr/gram (eller i kg ca. 594 986 kr/kg). Aktuellt kursdatum för både palladium, USD och EUR är 2022-01-25. Troy ounce (oz) är den vanligaste massenheten som man brukar användas när man talar om palladium. 1 troy ounce (oz) är lika med 31,103 gram.

Omvandlare palladium till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan hittar du vår smarta omvandlare mellan antal gram palladium till de vanligaste valutorna svenska kronor (SEK), dollar (USD) och euro (EUR). Omvandlaren fungerar som så att man kan skriva i vilket som helst av de fyra fälten, och så uppdateras de övriga tre automatiskt. Detta innebär att man kan t.ex. kan knappa in 100 i fältet för antal gram guld, för att ta reda på hur mycket 100 gram guld kostar. Eller så kan man knappa in 1000 kr i fältet för svenska kronor, för att ta reda på hur många gram guld man kan köpa för 1000 kronor.

gram palladium
SEK
USD
EUR

Palladiumprisets utveckling det senaste året

Här nedan hittar du historiska priser för palladium, i form av en graf som visar hur palladiumpriset har sett ut och utvecklats under det senaste året.

Läs mer om grundämnet palladium

Palladium är ett grundämne och återfinns på plats 46 i det periodiska systemet, följd denna länk för att läsa mer om palladium på våra sidor om alla olika grundämnen.


Denna sida uppdaterades senast 2022-01-25