Ruteniumpris nu i januari 2022

Här hittar du det dagsaktuella priset för rutenium, tillsammans med en smidig omvandlare mellan antal gram rutenium till inte bara svenska kronor, utan även amerikansk dollar och euro (SEK, USD och EUR). Just nu är Ruteniumpriset 530 USD/oz (troy ounce), (i svenska kronor ca. 4558 kr/oz. Om man istället omvandlar priset för rutenium till gram, blir priset ca. 146,55 kr/gram (eller i kg ca. 146 552 kr/kg). Aktuellt kursdatum för både rutenium, USD och EUR är 2022-01-25. Troy ounce (oz) är den vanligaste massenheten som man brukar användas när man talar om rutenium. 1 troy ounce (oz) är lika med 31,103 gram.

Omvandlare rutenium till svenska kronor, dollar och euro

Här nedan hittar du vår smarta omvandlare mellan antal gram rutenium till de vanligaste valutorna svenska kronor (SEK), dollar (USD) och euro (EUR). Omvandlaren fungerar som så att man kan skriva i vilket som helst av de fyra fälten, och så uppdateras de övriga tre automatiskt. Detta innebär att man kan t.ex. kan knappa in 100 i fältet för antal gram guld, för att ta reda på hur mycket 100 gram guld kostar. Eller så kan man knappa in 1000 kr i fältet för svenska kronor, för att ta reda på hur många gram guld man kan köpa för 1000 kronor.

gram rutenium
SEK
USD
EUR

Ruteniumprisets utveckling det senaste året

Här nedan hittar du historiska priser för rutenium, i form av en graf som visar hur ruteniumpriset har sett ut och utvecklats under det senaste året.

Läs mer om grundämnet rutenium

Rutenium är ett grundämne och återfinns på plats 44 i det periodiska systemet, följd denna länk för att läsa mer om rutenium på våra sidor om alla olika grundämnen.


Denna sida uppdaterades senast 2022-01-25